Dags för blogg uppdate!

Den gångna helgen har jag ocxh Loove tillsammans med Hemse BK varit på cupäventyr i Falun och deltagit i Viking Line Cup. Detta blev en rolig avslutning på en lång och rolig säsong.

Allt började på torsdags morgonen kl 06:15 då det var samling vi hanmnterminalen i Visby för färd med båten. När vi sedna kom till Nynäshamn var det dags att börja färden upp till Falun.
När vi väl kom till Falun var det dags för cupens första match för Hemse, efter att vi "checkat in" så bar det av till Maserhallen i Borlänge där Salem skulle stå för motståndet. Vi började värma upp grabbarna efter en lång dag med bilåkande så var man rätt sliten, klockan närmade sig matchstart men vart var motståndarna?? det visste ingen. Så det blev till att packa ihop sakerna igen och bege sig till Hosjö för inkvartering i boende fgör helgen.

Så det blev till att vila upp kroppen till de resterande matcherna.

Premiärmatchen spelades även den i Maserhallen på fredagsmorgonen och för motståndet stod division 3 gänget Kingsgården från Dalarna. Denna match gick till en början motståndarnas vcäg men Hemse tog sig samman och vände det till vinst med 4-1.

Efter denna match var det dags att ladda och inför en ny match senare på dagen då Hälsinggården stod för motståndet. Denna match  var betydligt jämnare och slutade 3-3.

På lördags kvällen spelades den sista gruppspelsmatchen mellan Hemse och Arlanda, vinst där hade gett oss gruppspelssegern, men för att gå vidare gjorde det ingen skillnad eftersom vi redan var klara för en kvartsfinal.
Tyvärr "spöade" Arlande skiten ur mitt och Looves Hemse med 2-0.

Inför söndagens kvartsfinal mot Töjnan visst vi inte mycket mer än att de vunnit sin grupp med hela 28 gjorda mål och 4 insläpta.

Hemse var bra med till en början men tyvärr räckte det inte hela vägen och Töjnan vann matchen med hela
5-1 och gick vidare till semifinal och final.

Men det har varit en toppen helg vill jag lova!!

Så ett stort tack vill jag ge till men Älskling Loove och Hemse BK som gett mig chansen att få genomföra denna resa med er!!!!

Tack tack.


PEACE and LOVE!


Kommentarer
Postat av: Loovinho

Tack själv :)

2010-05-19 @ 14:19:31
URL: http://loovinho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0