Blåsningen

Jag har blivit uppringd två gånger den här veckan av representanter från blogg.se där dom påstår att bloggsidan kommer att plockas bort om inte uppdateringarna blir oftare. Dom har hänvisat till ett avtal som jag inte har känt till. Jag gick i taket och tände på alla cylindrar..

Detta är bullshit. Men det visade sig att var min kompis Mange som har regiserat detta bättre än TV-programmet "blåsningen". Detta fick jag fram efter mitt samtal med Mange under kvällen. Jag tyckte inte alls att det var roligt från början. Men måste erkänna att det var ett väl genomfört projekt från honom. Nu är jag glad igen eftersom detta var ett skämt.


Peace


Oskarshamn T&R med mycket skratt

Igår så åkte man båt i 6 timmar....
Nu tror ni säkert att jag blivit knäpp men jag gjorde en god gärning igår.
För pojkvännens syrra hade lånat en bil av deras ena bror. Men det var så mycket fel på bilen så den skulle lämnas tillbaka... så jag var snäll och åkte över med båten till Oskarshamn och lämnade den och åkte sedan tillbaka med samma båt en timme senare....

Som man kan förstå så är det inte så roligt att åka själv, så fick med mig min kompis Tina.....
Tack för sällskapet.... det gjorde du bra. Du Tina detta är bara du som fattar men jag säger bara 1.13 :P

Idag har man varit på Wisby Strand(kongresshallen) på en visning, mycket intressant. Ikväll var det scout med mörkerspårning.
Sen bar det av till Västerhejde och innebandy träning... känndes riktigt bra faktiskt.

Imorgon så ska jag och Loove försöka ta "The Green Machine" till ännu en seger i "Superfyran"


Peace

Snö kaos och innebandy träning

Varför detta snöande..... räcker det inte snart?
Men det är synd att klaga eftersom det var länge sedan sist vi hade så här mycket snö.

Ikväll väntar innebandyträning och mys med pojkvännen. Imorgon är man ledig och ska köra över en bil på fastlandet. Annars händer inte så väldigt mycket just nu....

Peace

Ännu en helg i innebandyns tecken

Denna helg är lik de flesta helger i mitt liv eftersom både jag och pojkvännen tycker om sporten och är involverade genom domar insatser och tränar karriärer. Denna helg var inget undantag. Innebandy HEEEEELA helgen.
Fredagskvällen började med att vi avnjöt en pizza på Sunes Elefant.
För att sedan se en innebandy match mellan Wall IF – Vallstena IF som spelar i samma serie som Hemse BK herrar div 4 Gotland.  Matchen slutade lika vilket var väldigt bra för vårt Hemse som nu ligger i serieledning.

Min lördag gick åt till dömande i Solklintshallen i Slite, så jag gav mig iväg tidigt på morgonen för att döma en P95 med min kollega Magnus. Det gick strålande. På kvällen var det Looves tur att döma, han hade fått uppdraget att döma Follingbo IF – Endre IF Ungdom.
Det är ju så att jag har gått och blivit målvakt i innebandy med just Follingbo, så vi satt hemma hos en lagkamrat innan och snackade ihop oss lite, dock har jag ingen licens för laget så får inte vara med på matchen men hjälper dem under träningar. Matchen vann Follingbo med 6-4.
Kvällen tillbringade jag ensam hemma i Vibble.

Söndagen den gick också den i plastens tecken då det var matcher för Hemse BK. Vi har två lag med i samma serie herrar div 4 Gotland.
B-lagets motstånd var det topptippade Stenkyrka IF som gjort uttalanden på sin lagsida att ”Hemse B ska vi slå 7 dagar i veckan” men tyvärr blev så inte fallet. För vi kunde mönstra upp med ett riktigt bra B-lag eftersom A-lags matchen spelades efter.  Den tillställningen slutade 9-6 när slutsignalen ljöd i hemma i Hemsehallen.
När det sedan var dags för A-laget så var man taggade till tusen även om matchen började lite lamt från vår sida och man bjöd i motståndarna IBK Skarphäll till att göra mål. Matchen slutade 10-3.

Så ännu är vi serieledare!






Helgens bravader

Nu var det visst ett tag sedan igen man skrivit. Så ska försöka återberätta helgen.

I fredags så var det innebandy som gällde, Hemse BK's A-lag hade match i Södervärnshallen så jag och Loove åkte in till Visby för att ta HBK till seger. 
För motståndet stod lokalkonkurrenterna Klintehamns IK.
Matchen var till en börja jämn efter att Hemse slarvat lite i försvaret. Men sedan drog man ifrån och vann matchen med 14-6.

På lördagen var det innebandy igen, Loove hade dömning. På kvällen var vi på 30-års kalas.

Söndagen gick också den åt till innebandy, denna gång skulle vi tillsammans dömma i klintehallen, en Pojkar 94 mellan Klintehamn - Visby IBK där IBK gick segrande ur striden med 16-3.
Kvällen tillbringade vi hemma i Vibble. 

Nu har en ny skolvecka och kurs startat en kurs i Konferens. vilket är väldigt spännande. I eftermiddags var jag på fika hos en domarkollega.
Nu sitter man hemma och har det bra medans Loove är på innebandy träning. 

 

Stockholmsresa med klassen

Som många säkert vet så har jag satt mig i skolbänken igen. En kurs i Hotell och Konferens sevice genom Komvux. Det är en komprimerad utbildning på 28 veckor som innehåller kurserna Hotell A B C, Reception, Konferens, Arbetsmiljö och Säkerhet samt en Turism kurs. Igår åkte klassen upp till vår huvudstad Stockholm för att besöka några hotell. Det var en väldigt interessant dag med många intryck. Vi besökte Hotell Lydmar, Story Hotel och Hotell Sheraton. Dessa hotell skiljer sig ganska mycket, men det var väldigt intressant att lyssna.

Hotell Lydmar - Design Hotell
Var ett ganska litet hotell med 46 rum och inte så många anställda. När man kommer till hotellet så ska man känna sig som hemma. Varje våningsplan hade som ett "vardagsrum" med soffgrupp och TV innan man sedan gick till sitt rum. Det var väldigt frächt och stilrent. Konst på väggarna där av klassificeringen som ett desig hotell.

Story Hotell
Var ett annorlunda hotell om man jämför det med ett "vanligt" för de hade ingen direkt reception utan gästen själv checkade in/ut vid en data skärm men om man kännde att man ville ha hjälp fanns det att få.
När vi gick i hotell korridorerna fick jag en känsla av ett parkeringshus, rör och ledningar var synliga längs väggar och tak. De hade inte heller så många anställda och minibaren på rummet var tom men man kunde fylla upp den genom att själv besöka baraen och betala det man ville ha. Hotellet hade 82 rum.

Hotell Sheraton - Klassiskt hotell
Ett 5-stjärningt hotell med hög standard och ca 200 anställda. 465 rum fördelade på 9 våningar. Det enda Sheraton i Sverige. Fina titlar på personalen en anställd Security Manegment som ser till att inga obehöriga gäster kommer in. en Revenumanager som bara håller koll på pengar i syftet med bokningar.


RSS 2.0