En underbar jul

Julhelgens bravader är över

Den första anhalten under julhelgen är kvällen före julafton då det äts gröt hemma på Skradarve med vänner och bekanta.

Julaftons morgon börjar med frukost för att sedan gå in till grannen och dricka det sedvanliga förmiddagskaffet och whiskey. När klockan närmar sig 12- snåret bär det av till Farmor för jullunch. Där det även delas ut lite julklappar. Mätta och belåtna tar vi oss hemmåt för att bänka oss i TV-soffan för att se på Kalle Anka. NU börjar även förberedelserna inför kvällen då vi äter massa god julmat.
Nu har vi kommit fram till julklapps utdelningen.

Man fick många fina och bra paket, det ska bli riktigt kul att åka upp till Stockholm den 17 april tillsammans med Loove för att kolla in SM-finalerna i innebandy.

Här kommer en förteckning över det man fick:
Symaskin, kläder, biljett till SM-finalen i innebandy, pulka, ny prenumeration på FRIDA, trådlöst tangentbord till datorn. och mycke mycket annat.

Igår på juldagen åkta man in till stan för att festa lite, först hamnade jag och Loove hemma hos Tobias och Eva för en bit mat och trevligt sällskap. Därefter åkte vi hem till Goffe och Razze för att fortsätta festandet en stund innan man slutligen hamnade på Hamnplan 5.

Annandagen har varit en lugn och avslappnad dag.som avslöts med middag på Lilla Elefanten med Looves far och  syskon. Även pappa Rolles sambo var med och hennes barn.
 


Sjukstuga i Vibble




Nu har man åkt på en dunder förkylning, huvudet känns som en fotboll, halsen gör ont, snor rinner från näsan och feber har man också.
Man försöker hålla sig uppe kortare stunder, man orkade en stund i skolan både igår och idag, skönt att man har hem studiedag i morgon.

Dessvärre han man dragig med Loove i förkylningen också så han var hemma idag.

Hoppas det blir bättre snart för har inte tid med detta.

                                                                                                                                                      PEACE


En helg i Plastens tecken

I lördags var man på roadtrip i Slite för det var innebandy som gällde hela dagen. Mitt och Looves Hemse A och B-lag hade match och för motståndet stod Stenkyrka och Vallstena.

A-laget som mötte Stenkyrka var väldigt sugna på revansch nu när den nya serien division 4 dragit igång, eftersom det i gruppspelet mot just Stenkyrka hade blivit uddamåls förlust.

Ett taggat Hemse entrade Solklintshallens golv.  Till en början var vi ett blekt och stillastående Hemse. När sedan första perioden var över så hade Stenkyrka en ledning med 4-2, en mycket rättvis fördelning från coachens sida.

I period pausen ryckte vi upp oss och taggade till ännu mer och det gav utdelning också, vi vinner perioden
med 6-1 i båset hittar man en stolt coach.
Tredje perioden blir en svängig historia. Det är målchanser åt båda hållen. Boysen håller hela tiden avståndet målmässigt och vinner det hela med 12-9. I detta läge får seriefavoriterna känna sig besegrade som enligt dem själva skulle gå ur denna serie utan poängförlust.

Sen var det då äntligen dags för B-laget att spela sin match mot hemmalaget Vallstena. Denna match var desto sämre spelmässigt. Många misstag som resulterar i baklänges mål. Man kommer inte riktigt in i matchen och orkar heller inte hålla samma tempo som Vallstena. Som vinner matchen med 12-4.
När dagen är slut i Slite åker man hem med en vinst och en förlust.

På kvällen är det 60 årskalas hos Looves mamma, en trevlig tillställning.

På söndagen bar det av till Hemse och Hemsehallen för Loove skulle dömma innebandy.
Det var en P-96 mellan IF Hansa hoburg och Visby IBK,
Dam division 2 mellan Hansa joburg A - Hansa Hoburg B och en Herrar division 3 mellan Hans Hoburg och IBK Visborg B. 

När söndagskvällen sen kom så var man rätt trött. Men eftersom man inte träffar Looves bröder så ofta så bjöds det på Glögg och pepparkakor i Vibble. 

 


RSS 2.0