Helgens bravader

Denna helg spelas fotbollscupen Team Sportia Cup vilket innebär att man spelar fotboll dygnet runt fredag och lördag med finaldag på söndagen.

Igår eftermiddags blev Loove ”panik” in ringd av hans kompis Grottan som frågar om han vill vara med och lira fotboll halva natten med gänget från den gamla goa tiden. Efter en viss tvekan bestämmer sig Loove för att han vill, även om det var tänkt att det skulle bli en hemma fest hos Tobban och Ewa.

Så jag drar med mig Looves syrra på krogen för jag var festsugen. Det blir en kanon kväll när vi intar dansgolvet på Munken efter att ha gått i världens snöstorm. Det blev till att dansa sig varm.

Efter en stund plingar det till på mobilen vi vann första fighten 1-0 och sista matchen spelar vi kl 04.20 jag tänkte stilla för mig själv hur kommer detta sluta?

På krogen vimlar det av människor man känner  det är hur bra som helst.  När krogen sedan stängde och det var dags att ta sig hemåt så väntar en burgare på Donken innan man plumsar i all snö som fallit under kvällen. Väl hemma hos ”Mamin” så värmer man sig innan man går till Sävehallen för att se de sista fighterna för natten. När jag väl är framme är det förseningar i spelet på grund av skador en ryggskada, så ambulans är på väg. När ambulansen sedan lämnar hallen var det dags igen denna gång  ett benbrott.

Nu närmar sig klockan 5 på morgonen och matcherna som Loove spelade var slut som hade resulterat till en finalplats. Idag söndag är vi lite sega men det får man lov att vara om man lägger sig kl 6 på morgonen, men det är ju inte slut än eftersom det väntar en final ikväll. 

Party pinglorna                        
Jag och Malin på Munken                Superstar     

 


Back on track

Nu är det hög tid för mig att snickra ihop ett inlägg här på bloggen. Denna gång handlar mina reflektioner om gårdagskvällen och dagens bravader.

Igår kväll var jag och Loove på bio, vi såg filmen It´s Complicated som handlar om:

Jane är mor till tre vuxna barn, äger en blomstrande restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser bort tillsammans för deras sons collegeexamen börjar saker och ting bli komplicerade. En oskyldig måltid tillsammans leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.
Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa men faller snart för Jane. Han inser dock snart att han blivit en del av en inveckladkärlekstriangel.
Bör Jane och Jake försöka gå vidare med sina liv eller kan det vara så att kärleken är ljuvligare vid andra försöket? Det är.. komplicerat.

Idag har jag haft hemstudiedag och så har man städat lite.
Ikväll så har Loove varit Gästtränare åt IBK Visborg för att hjälpa dem med ett nytt spelsystem för att kunna utvecklas och komma vidare, medans han var där så åkte jag till Mamin för att umgås.
Direkt när jag kommer innanför dörren ropar Mamin; Vart vill du städa? :P så jag städade hennes toalett P.s: den har inte varit så ren på veckor :P D.s

När vi sedan skulle åka hem efter träningen utsattes vi för dagens stora prövning. Eftersom det snöat en heldel på Gotland och övriga Sverige under kvällen. Så hade det hunnit bli väldigt spårit i snön och svårt att ta sig fram. 
Så när vi äntligen kom fram till Vibble och Basgången så tyckte jag själv att det var en bil som stod i vägen så vågade inte köra in där, så vi beslöt att köra runt och komma från andra hållet.
Men med facit i hand så skulle jag ha kört in där ändå. För när vi kom en bit in på Melodislingan så möttes vi av fastkörda bilar. Vi fick allt försöka backa tillbaka.
Till slut så fick vi loss min bil och den backades hela den bit jag kört in på gatan för att kunna vändas in på vår gata. Men nu äntligen står den hemma på sin plats.

Tack ALLA för den hjälp jag och Loove fick med bilen så vi kom loss.

Nu är det Bedtime Story.
Godnatt! Kram Sara


En helg med innebandy

I helgen som var så hade vi innebandydomare besök av Reine Sjödin, som är vår domar utbildare/observatör. Så i helgen har det varit mycket innebandy och farande med bilen.

Allt började i fredagskväll då vi domare hade samlats tillsammans med Reine för att se på säsongen hur den har varit och vad vi vill med den framöver. Där efter gick vi till Södervärnshallen för att kolla på Tobban och Reine som skulle dömma en match Östergarn IK- IF Hansa/Hoburg.
Kvällen blev lång.

Hela lördagen gick till innebandy då Loove och hans domarkollega skulle dömma innebandy och samtidigt bli observerade av Reine. Där efter åkte vi ut på Hemse för att jag själv skulle på ett möte, så lämnade jag Loove där för att han skulle dömma mera.
Jag åkte senare tillbaka till Visby för att dömma innebandy och bli observerad av Reine. Det var en damjunioerer Ende IF - IBK Skarphäll, där efter åkte jag till sävehallen för att dömma en F96 Visby IBK - IF Hansa/Hoburg.  

Sen är det så att jag fick bege mig till akuten för min brukare som jag är god man för hade fått en propp i hjärnan och låg inlagd, mamma hade redan kommit in. så vi satt där ett tag tills hon blev flyttad till en annan avdelning. Sen körde jag mamma till Klinterhamn för hon var egentligen där på återträff från vår Turkietresa från i höstas. 
Jag åkte tillbaka till Visby där domarkollegorna hade samlats hos Tobban för lite party.

År 2010´s början

Nu är det dags att lämna 2009 bakom sig och blicka framåt mot 2010.
Det kommer jag göra genom att berätta om nyårsafton och dagarna fram till idag.

Nyårsafton då, det började med att jag hade varit hemma på landet i Grötlingbo med familjen. Som brukligt varje nyår så var jag och mamma runt med tuplaner till vänner och bekanta, som avslöts med kaffe hos min bror Valdemar på Hemse.
Där efter åkte jag till Vibble Hills för att umgås med min Älskling. Här blev det en lugn tillställning även om vi försökte organisera oss till en fest. När det närmade sig 12-slaget så gick vi ut och kollade på alla raketer, och skålade med champange. När vi stod ute träffade vi på Morgan Mojje och hans familj som också dem bor här i Vibble.
 
Nyårsdagen tog jag bilen in till svägerskan Mamin där fika väntade, vi gick även en lång promenad i det fina vädret.

Igår var det innebandy på "shemat" hela dagen, det var topp figheter i den så omtalade "supertrean" som gällde. Det briljanta domarparet David Ripman och Loove Ringwall skulle även dem få dömma en fight. och givetvis satt man bänkad i hallen.
De fighter som spelades i supertrean var:
IBK Visborg B - Follingbo IF 3-9
Väskinde IBF - Östergarn IK 2-18

Toppstriden stod igår mellan topptippade IBK Visborg A som drabbades samman med sudretlaget
IF Hansa/Hoburg. Denna innebandy kamp var jämn in i det sista och slutade lika 8-8 och det ska påpekas att Visborg ska vara glada för 1 poäng, bättre var de inte. Så om man nu ska vinna serien och få kvala upp till den nya division 2 så måste det nog finslipas på vissa lagdelar.

Kvällen tillbringade jag och Loove hos Ewa och Tobban med lite fest eftersom Tobban fyllt år och firades lite.

Idag blir det återigen en dag med innebandy då Visby IBK tar emot gästande Älvsjö AIK, det är ju även dags för "legenden" Christian Hellstöm att göra hemma debut i Södervärnshallen. En annan kul grej som kan hända under denna match är att om flyget för domarna blir inställt så är min Loove och David inhoppare för att dömma denna kamp.

Ikväll åker jag och Älsklingen ut på landet för att i morgon fira min födelsedag.
               
                                                                                                                                                       PEACE!


RSS 2.0