Dagens äventyr

Det var visst någon som lovat så "storaktigt" att någon skulle ringa och väcka sin fina älskling idag vid ca 08:30 men inte ringde mobilen inte. Jag pratar alltså om ën "tröttmössa" till pojkvän som skulle väcka mig.

Dagen i stort, fix på gården, fika på Hemse med Kristin "Krille", "störande objekt" på Hemse Bil & Däck samt resa till storbyn och Loove.

Som sagt så fick man vakna av sig själv idag, för älsklingen hade visst somnat om. Sen var det fix på gården som skulle ordnas, vatten till korna och lite annat som är mina dagliga sysslor. Därefter blev man hämtad av "Krille" för en bilfärd till Hemse och fika på Bagarns. Som jag har skrivit tidigare så har bilen (min Godis) varit på service, fick ju lämna kvar den på Hemse igår för att det skulle göras en hjulinställning på den.
Så efter min och Krilles fika lämpade hon av mig på verkstaden för att jag skulle kolla hur långt de hunnit med mig bil.
Den blev nästan klar så fick snällt vänta på Hemse innan det kunde bli en bilfärd i min kära ägodel till Visby och Loove. Men innan jag hämtade Loove var jag hos mammas morbror som ligger inlagd på Korpen. 

Efter mitt besök hos mammas morbror hämtade jag upp Loove och vi svängde förbi Max. När vi närmade oss Vibble Hills tyckte Loove att vi skulle åka ner till Högklint/Fridhem för en mysig stund, och självklart "nappade" jag på den idéen.

Nu tar vi det bara lungt i lyan.

Peace!
Sara & hennes "Bloggkorrigerare" Loove


Ny vecka och nya utmaningar

Nu har man börjar återhämta sig efter helgens alla upptåg.

Det blev ju som skrivet redan en kväll på hemse för min del i lördags och hela Hallen Gungar. En riktig toppen tillställning.

I söndags var det familjegudstjänst med scouterna och diplomutdelning. med efterföljande fika och poängjakt.
Kvällen blev lugn i Tv:soffan.

Igår var man på Hemse större delen av dagen för hade lämnat upp min lilla "Godis" på service, men tyvärr han den inte bli klar för man ska byta ut spindelleden fram. Hoppas den blir klar idag.
även denna kväll blev lugn i tv:soffan.

Idag ska man först ta en fika med en kompis på hemse och hoppas på att bilen blir klar, sen åker man vidare till Loove och Vibble Hills.
För i morgon ska Loove och jag på öl och vin provning, som arrangeras av Spendrups som är vår dryckesleverantör på campingen till sommaren, det ska bli spännande.

På torsdag åker jag hem till Grötlingbo igen, Loove åker med eftersom han har spelarmöte med Hemse BK, får se om han stannar kvar eller o han åker hem med grabbarna.

På fredag ska tonårsgänget få "leka" av sig på Boda Borg. det ska bli kul eftersom jag ännu inte varit där.

Peace.



Innebandykval

Den gångna helgen avslutades innebandykvalet för dom gotländska lagen. Gotlands heder skulle försvaras av Hansa/Hoburg och Östergarns IK.

På damsidan var det som bekant Hansa Hoburg som fick chansen att kvala sig upp i division 1 efter att ha vunnit division 2 Gotland. På herrsidan var det Östergarn IK som fick chansen att kvala sig upp i divison 2 efter att ha knipit kvalplatsen i Gotlandstrean.

Den första samman drabbningen på damsidan var på bortaplan och Hansa Hoburg förlorade med hela 10-0 av Hässelby SK IBK. Idag spelades returen i Södervärnshallen. Även denna gång blev motståndet för tufft för Sudrettjejerna. Det blev storförlust med 0-12. Sammanlagt 0-22. 

Inför mötet mellan Östergarn och Nerike IBK som spelades igår var gotlänningarna tvungna att vinna med 7 mål efter som det förra mötet slutade 2-9 till Örebrolaget.
Men tyvärr fick återigen de gotlänska herrarna se sig besegrade trots att man jämnade ut siffrorna lite till 8-4. Sammanlagt 6-17.

Så sammanfattningsvis så får man gratulera Örebrolaget Nerike IBK och Stockholmslaget Hässelby SK IBK till sina segrar och de gotlänska lagen får spela en säsong till i sina respektive serier.


Hela Hemse Hallen Gungar 2009

Som ni nog förstår blev det ändrade planer för min del igår.
hade ju först sagt att jag inte skulle gå på "ishalls dansen" men sen på eftermiddagen så ångrade jag mig, så gick och köpte mig en dansbiljett.
____________________

Men innan kvällen var det ju innebandy som gällde. Tyvärr gick det inte HBK:s väg med skotten så matchen slutade oavgjort. Så chansen för att bli seriesegrare i division ¤ Gotland försvann, så nu står det en andra eller tredjeplats på spel.

Men för Valdemars grabbar gick det desto bättre för de har nu blivit seriesegrare i pojkar 93-94, Stort Grattis!

Sen for jag och Loove hem för han kunde inte åka den bil han hade tänkt och jag fick inte lov att köra några längre streckor med min "Godis". så det blev snabba ryck hem och byta till mammas bil för att köra Loove till Vibble och sen till Hemse för att spela innebandy.
Efter det så åkte man hem och åt lite mat och fixade sig inför en av hemses stora händelser Hela Hallen Gungar.
hade en riktig toppen kväll i goda vänners lag.
Kom hem runt halv 3 om man ser på vintertiden men sommar tid blev det då halv 4 istället.
_______________

Nu har jag precis kommit hem från familjegudstjänsten med scouterna. Och ska lägga mig och vila en stund för är ganska sliten.

Kvällen kommer bli lugn i Tv:soffan.

Peace!

Min kära GoDiS går snart på vägen igen.

Nu tror ni säkert att jag blivit lite knäppvadå  GoDiS?

Men det ligger nämligen till så här, för en tid sedan "hamnade" min bil i diket som har just reg bokstäverna GDS där av namnet Godis. När vi då hamnade i diket så blev det lite "skavanker" på bilen, ena lyset föll bort, framskärmen spräcktes och lite annat om jag kommer ihåg så var det länkarmen fråm karossen bak till bakaxeln som föll av. Är ju inte jätte bra på bilar och dens delar.
Så det har varit lite små fix med den. Den har ju stått stilla hela vintern för om jag inte minns fel så var det lördagen den 13:de december 2008.
Men igår blev jag lite rörd om man kan säga så för jag hade varit i väg med mammas bil för att handla och när jag närmar mig vår infart till gården möter jag just min Godis det var en härlig känsla, så nu ska snart jag och Loove ut och putsa av den lite innan vi ska åka på Hemse.

Peace!

Innebandy

Innebandy freak som jag är så är det säkert inte otippat att jag har en innebandy dag framför mig.

För det första har min bror Valdemars grabbar som han är coach för en väldigt viktigt innebandy match idag i Visby.
Vinner dem den matchen mot Visby IBK 1 så blir Valdemars pojkar seriesegrare i serien Pojkar 93-94. Så det är klart att man vill att de ska vinna. Men om de inte vinner så slutar dem på andra plats.

Hemse BK har B-lagsmatch i division 4 på Hemse. Loove skall coacha i mötet mot IBK Skarphäll.
Vilka är då förutsättningarna för HBK B? 
Ja, vinner man idag så går man upp på andra plats och då blir näst kommande helg direkt avgörande om man blir seriesegrare eller inte. 
Nästa helg spelar 
IBK Skarphäll - Klintehamns IK
IF Hansa Hoburg- Hemse BK B
ett hett derby.
för vinner Skarphäll över Klinte och Hemse över Hansa i det heta derbyt så är det klart att "The green machine" blir seriesegrare men vinner Klinte över Skarphäll vinner dom serien istället. Det är gotländsk innebandy när den är som bäst.

Let´s Dance Finalen är avgjord

Let´s Dance finalen är avgjord.

Alla har de slitit i många veckor och slutligen står det endast två par kvar till den stora finalen. Vi hade Sveriges starkaste man, Magnus Samuelsson med sin "proffs" partner Annika Sjö. Muskelbergets "rival" på dansgolvet är våran egen idoljury-medlem Laila Bagge.

Från allra första början tyckte jag personligen att Morgan "Mojje" Johansson skulle vinna men så blev ju inte fallet efter att han blivit sjuk och var tvungen att  "kasta in handduken" till förmån för Niklas Wahlgren.

Så åter till ordningen som slutliga finalister hade vi Magnus Samuelsson vs Laila Bagge och min personliga favorit var Magnus.

Vem var det då som vann den efterlängtade glasskon? jo allas våran Magnus som har dansat in i allas hjärtan.
som om inte det var en skön seger för Annika också eftersom hon har nu kommit på den "tråkiga"  andra platsen två år i rad.
Så nu äntligen fick hon också VINNA!!

Grattis Magnus Samuelsson och Annika Sjö.

Tack och God natt!

Imorgon blir det istort sett innebandy för hela slanten.

Veckans bravader

Då har vi kommit fram till fredag och det är dags att summera veckan som varit och vad som komma skall. Om vi ser på vädret denna vecka så får man nästan säga att vädergudarna har "slagits" för det har varit växlande väder hela veckan. Det började med solglimtar och man fick för sig att vi gick mot vår men vad man bedrog sig för på tisdagsmorgonen vaknade man att det blåste som bara den och vi hade snöstorm. Sen har det varit regn, sol, snö och blåst om vart annat.

I övrigt har veckan varit bra. Jag var ju iväg på en utbildning i början på veckan som handlade om den nya hanteringen av campingkortet.
Sen i tisdags som sagt vaknade man av att det var snöstorm ute så det bliv en slö och slappar dag hos Loove i Vibble. På kvällen var man sen "chaffis" på mamma som hade varit i Visby.
Onsdagen ängnades åt städning på campingen, på kvällen var det scout.
Igår så lagade jag mat här hemma. På kvällen hjälpte man först mamma med priserna till Bondtolvsturneringen innan det var dags att hämta Loove på Hemse efter innebandyträningen.

Idag har det åter igen varit en så trist och tråkig dag med regn och rusk. Jag och Loove var riktiga "tröttmössor".
Ikväll får vi se vad som händer, det är ju tonår så får se om jag behöver åka med, vi ska hälsa på tonåringarna i Väte och ha fångarna på fortet tävlingar. Men får som sagt se om jag behöver åka med,  för vill egentligen inte lämna Loove ensam i "herrgården" som han så checkt kallar detta stora hus man bor i.

Så nu till helgens aktiviteter, imorgon lördag så har Hemse BK B alltså division 4 innebandy match och Loove har sagt att han kan stå på "bänken" och organisera upp spelet till eventuell vinst. Sen åker Loove till Vibble men tyvärr kan jag inte åka med för på söndag då vi även ställer fram klockan så har vi familjegudstjänst med scouterna.

Men det är ju inte bara det som händer i helgen, här på södra Gotland har vi lite olika evenemang för oss bland annat den stora händelsen som äger rum i morgon kväll, Hela Hallen Gungar, men för min del kommer det bli en lugn kväll i Tv-soffan.


Peace

Bastubad och mys.....

Dagen börjar gå mot kväll, så jag tänkte försöka summera dagen såhär långt.
matlagning, städning och mycket annat.

Solen har strålat över Gotland hela dagen, så förhoppningsvis är våren på gång nu.

Idag är det mycket folk på gården och arbetar, drängen Henrik och klövverkare Kurt så då var det bäst att laga till "riktig" lunch. Enligt gammal sed så ska man äta Ärtsoppa och Pannkakor på torsdagar, och vad passade då bättre än att laga till detta.

Sen har man städat lite och "fejjat", varit ute hos korna och fixat med vatten.

Ikväll kommer Loove så vi har bestämt att vi ska bada bastu och ha det lite mysigt tillsammans.
För vet ju inte när han har tänkt åka tillbaka till Vibble. Men som  alla förstår vill jag ju ha honom hos mig.

Förkyld Sara

Nu har man åkt på en förkylning också, det är ju inte det roligaste men vad gör man då? har även "skallebank" som kommer och går.

Idag har vi även klövverkare Kurt på besök, han fixar till "naglarna" på korna. Så jag sköter hushållet, fixar fika och mat.
Annars gör jag inte så väldigt mycket har städat lite och ska nog fortsätta med det lite senare efter att jag "chillat" en stund.

Ikväll ska jag först hjälpa mamma med priserna inför Bondtolvsturneringen som hålls i morgon kväll.
Så ska jag hämta pojkvännen min på Hemse efter innebandyträningen med The Green Machine.

Imorgon får vi se vad som händer och sker, men något kul kan vi nog hitta på.

Peace!

Tisdag-Onsdag

Igår var det rena snökaoset på Gotland, bilar, bussar och stora tunga lastbilar som for av vägen.
De senaste dagarna har man fått vaka upp till strålande solsken som försökt leta sig in genom fönstret, men igår var det full snöstorm, man ville nästan inte gå ut.
Idag har vi återigen haft en toppen fin dag med solsken. Så det blev städdag på campingen och en kväll med scouterna.

Som jag skrev i den inledande texten så var det rena rama snökaoset på Gotland igår, Idag var det som att "vända" på handen med strålande solsken och en varm dag fast det var snö på backen.

Vaknade rätt tidigt, men hade ingen större lust att gå upp så försökte somna om. Men det gick inte som planerat så då var det bäst att kliva upp, vill ju inte bli kallad "tröttmössa" igen.
 
Jag och mamma har haft en städdag på campingen efter att min bror och hans kompis har målat om den stora stationsbyggnaden invändigt så det skulle putsas fönster och mycket annat.

Ikväll så har vi haft  både scouterna och deras föräldrar på scout, för att informenra scouternas föräldrar om sommarens valmöjligheter till läger. Lägret Galax 2009 i Dalarna, Gotlandsläger i Boge eller bara ett läger för oss själva. men det har nu blivit bestämt att vi har ett läger för oss själva eftersom ledarfrågan är ett stort problem i kåren.
Medans vi hade den informationen med föräldrarna så spelade scouterna spel och övade in sånger till familjegudstjänsten på söndag.

Så sammanfattningsvis har det varit en bra dag. Har hunnit en sväng på Hemse också
för mammas bil har varit på service inför besiktning.


Hoppas Ni haft en bra dag!!

Peace!


Vädergudarna slåss

Ena dagen vaknar man genom att solensstrålar värmer ens kind och andra dagen är det kallt och ruggit och marken är snötäckt.

Vart försvann det härliga vårvädret någonstans?
Nu är jag riktigt trött på detta kalla och blåsiga väder, speciellt när man har haft några härliga solglimts dagar.

Så snälla "vädergudar" sluta slåss om vädret.

Varför har vi då fyra olika årstider?

Hösten: Fina löv med höstensförger, men även lite kallt och ruggit.

Vintern: Jag tycker mycket om vintern, tänk er en vinterdag med somsken och nyfallen snö, då ska man ge sig ut på en ridtur i skog och mark, det är jätte härligt. Alla vill vi kanske inte ha vinter och snö men en vit jul vill nog alla ha.

Våren: Nu ska det börja växa och gro i skog och mark, och solens strålar ska värma ens kind, det sägs ju att det är vårenssolstrålar som värmer alla mest.

Sommaren: Mycket som och värme, man får bada i havet och springa barfota. Sommren är en härlig årstid.

De fyra årstiderna

Våren, sa fåren och bräkte i kör,
är prunkande färggrann och grön som den fagra smaragden
Alla är glada och gör som man gör
när vita Kung Bore får känna på solvärmebragden

"Sommaren, kommer den?", frågar en röst
Man börjar ju undra när vindarna viner kring husen
Den dyker nog upp innan våren blir höst;
så lysande klarblå, med värme till den som är frusen

Hösten sa rösten och log som en sill
är gyllene gulbrun som fjun på en kyckling till påsken
Ingen kan slippa att trilla som vill
på den höstlövsbelamrade vägen på väg till kiosken

Vintern är inte så kall som man tror
Så skimrande kritvit som skägget på tomten till julen
Men under dess snö ligger våren och gror
och vintern blir återigen på sin kyla bestulen
Hämtad från: www.poesisidan.se

Peace!


Modell för en dag

Alla har Vi väl någon gång drömt om en karriär innom modellyrket? Speciellt om man är så egenkär som jag är.
Idag blev det verklighet på grund av min vän Magnus "Mango" Brenden som jag känt sen 2003.

I förmiddags ringde det nämligen på min mobil, inget nummer som jag kände igen så jag svarade lite blygt: Hej det är Sara.
Tjejrösten i andra änden sa att hon ringde från fotostudion The Studio i Stockholm.

Hon berättade för mig att min vän Magnus hade varit inne hos dem och tipsat dem om mig. För han är också en sån person som tycker om att vara med på kort, så han har också blivit "proffs" fotad.

Vad har man då att se fram emot?

En heldag i storstaden Stockholm med en egen sminkör som kommer med tips och trix om vilka färger som passar just mig. Sen blir det många klädombyten och formationer med fotografering i en studio av ett riktigt proffs. Detta äger rum helgen den 9-10 maj.

Det ska bli så häftigt.



Utbildning

Idag har jag varit på utbildning. Som arrangerades utav SCR. Träffen var på regionalnivå. Kursens tyngdpunkt var att lära sig den nya hanteringen av campingkortet.

Jag blev upplockad vid Vibblehallen av min morbror Kjell. Vi åkte till Suderbys herrgård där utbildningen ägde rum. Utbildningen började med en kort introduktion kring dagen. Därefter lärde kursledarna ut hanteringen av campingkorten. Vi fick lära oss tillvägagångsättet vid incheckning, utcheckning och ny profil. Efter det första passet var det en efterlängtad fika.

Nästa pass under utbildningen handlade om fjolårets klassificering av campingplatsen. Vi fick ta lärdom om vad som behövs för att uppnå sin stjärnstatus. Vi pratade vidare om framtiden och hur vi tillsammans skall gå tillväga för att få igång ett gotländskt nätverk mellan öns SCR anslutna campingplatser.

Nu stod en tvårätters middag på "menyn". Till förrätt blev det Cavringmacka med laxröra. Huvudrätten bestod av potatisgratäng och kött. Det satt som en "fläskläpp". Efter middagen blev det kaffe och en bit choklad.

Om man nu skall summera utbildningen så var den givande och utvecklande. Nästa steg för min del blir att lära mina arbetskollegor på campingen hur det skall gå till vid in- och utcheckning.

 

Innebandykvalen.

Helgens innebandykval gav tunga förluster för Gotland  både på herr och damsidan.

Östergarn IK som fick chansen att kvala på herrsidan fick se sig besegrade efter 1 timmes effektiv speltid med 2-9 i bagaget.
Vilket som kommer bli tungt att försöka vända på bortaplan nästkommande helg då Örebro laget Nerike IBK tar emot dem på hemmaplan.

damsidan stod det klart att IF Hansa Hoburg skulle få kvala sig till division 1, vilket inte heller gick riktigt så lätt som man kanske hoppats på. Deras motstånd står Hässelby SK IBK för och man förlorar på bortaplan med hela 10-0, detta resultat kommer ju vara desto svårare att hämta in när man spelar på hemmaplan nästkommande helg. Men med ett bra stöd från läktaren kankse det kan gå att få in några "baljor" som man brukar säga
Det är ju ALDRIG avgjort förrän slutsignalen ljuder. Så allt kan hända.

Eftersom man har en innebandyfreak till pojkvän som är mer insatt i hur allt fungerar så tar man "proffs" hjälp av honom vad det gäller alla konstens regler innom innebandyn.

Looves proffs hjälp:

Kvalet spelas enligt förenklade europacupregler. Där den sammanlagda målskillnaden efter returmatchen gäller. Skulle kvalet efter andra matchen vara helt jämn målmässigt, blir det sudden death som avgör.

Ikväll tror jag det kommer bli en lugn hemmakväll för oss båda eftersom vi är rätt sega efter gårdagens inflyttningsfest.

Peace!

En lyckad inflyttningsfest -> Seg söndag!

Inflyttningsfesten som gick av stapeln igår blev en lyckad tillställning. Visst jag satt som ensam tjej med 6 lite lite halv "crazy" grabbar och Loove. Det blev mycket innebandysnack, men även mycket annat. Innan festen dog ut för grabbarna som var här ville in och Härja på stan, men jag och Loove hade ingen större lust att hänga med.
Eftersom jag satt här som ensam tjej kändes det lite som "vad gör jag egentligen här" men det var mycket trevligt.

Vi har nyss gått upp så har varit riktiga "tröttmössor", nu sitter vi mest och chillar innan det är dags att bege oss in till "Stor byn" för att kolla herrarnas innebandykval till division 2. Det gotländska laget Östergarn IK  - Örebrolaget  Nerike IBK

Ikväll tror jag det kommer bli en lugn hemmakväll.

Peace!!

Inflyttningsfest

Imorse vaknade man väldigt tidigt, så tog en buss tidigare än beräknat till Visby, när man kom till Vibble hoppade Loove också på bussen för vidare transport till stan. Han skulle in och döma två innebandy matcher en Damjuniorer Endre - Skarphäll och en pojkar 93-94 Wall - När.

När vi kom till stan så tog vi en fika på Märtas innan det var dags att inhandla kvällens dryck med lite % i.
Efter det började en promenad till Södervärnshallen och innebandyn, där mötte Goffe upp oss så jag kunde åka ut till Vibble och lämna av alla grejer och städa av inför kvällen så mattorna åkte ut och "snabeldraken" fram, för trots att jag kallas för "regeringen" fick jag inte bestämma vem som skulle göra vad. Men städat är de.

Nu tar vi det bara lilla lugna och laddar inför kvällen.
det ska bli riktigt nice.

Peace

Godnatt fans

Nu är det verkligen dags att "nanna" kudden. det har varit en lång dag idag, vaknade tidigt och kunde inte somna om.
Har varit en sväng hos farmor på förmiddagen och nu ikväll har man umgåtts med tonårsgänget, vi kollade film. Eller snarare så att tonåringarna kollade film medans vi ledare satt i köket och pratade.

Imorgon åker man till Loove för att ha lite inflyttningsfest, ska bli riktigt trevligt. Är riktigt sugen på att festa nu, det var ett tag sen.

Så Godnatt på Er!

Peace!

Till Loove!

Tänk dig en vinter utan snö

Tänk dig en höst utan blåst och tö

Tänk dig en sommar utan havets glitter

Tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter

känns det för mig en sekund utan dej!!

Kärlek är som en duva, håller man den för hårt kvävs den,
håller man för löst flyger den bort.


Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
för det är då jag behöver det mest.


Kärleken
kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta
är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.




Godmorgon Världen

Återigen väcktes man av  solens strålar värmer ens kind, en härlig känsla. Vaknade även innan alarmet ringde, så nu är man snart ingen "tröttmössa" längre.

Idag är det precis 9 veckor sedan jag och Loove blev tillsammans, tack Älskling för att du står ut med mitt svängiga humör.

Idag blir det en cykeltur till farmor och sen ska det packas lite grejer för åker till Loove i morgon, och blir kvar där till minst tisdag.

För i morgon kväll blir det ju lite fest i Looves lya, på söndag är det innebandy i stan och på måndag är jag på kurs, ska försöka lära mig något nytt som ska användas på campingen.

Hoppas Ni får en trevlig dag, skriver mer ikväll om jag orkar när jag kommer hem annars får det bli i morgon medans jag väntar på Loove

Kram S

Kärlek vid första ögonkastet?

Vad är kärlek vi första ögonkastet?

Alla har vi säkert någon gång råkat ut för detta senario? eller?

Kärlek vid första ögonkastet för mig är när: Två blickar möts och inte kan slitas från varandra, man klarar liksom inte av att vända bort blicken får det man ser på.

Det var så jag kände i Hemsehallen den 10:de januari i år, då jag mötte Loove. Hans blick, den var så varm och omfamnande, kunnde inte fatta att det var sant. Vi snackade lite i pauserna mellan matcherna, så åkte jag hem för att byta om inför "ploj" innebandyn, och sen upp igen på Hemse och hejjade på Hemse BK.s damer som hade match. Så snackade man mera med Loove efter matchen innan han åkte till Visby.

Loove har ju berättat lite saker nu i efterhand om hur han kände det i hallen.
Han kunde inte släppa sin blick från mig där jag satt på läktaren, det var ju även så att hans domar kollega fick säga till honom, vad tittar du på? skärp dej! Konsentrera dig på det du gör istället.

Där satt jag på läktaren helt ovetande, ibland så tror jag att våra blickar möttes.

Nu är jag lycklig med min Loove! så jag tror att det var Kärlek vid första ögonkastet.

För sen den 16-17:de Januari har vi varit tillsammans i vått och torrt. Loove finns vid min sida dag som natt, när jag är ledsen finns en famn att ramla in i och bara vara i.
Vet verkligen inte vem eller vad jag skulle ha gjort utan dig!!

Pussar i mängder till min UNDERBARA!!!!!!! Pojkvän! Älskar DEJ!!!!


Helt slut!

Har precis kommit hem från innebandyträning med "The Green Machine" (Hemse BK)
för det var som så att Loove kom ju ut tidigare idag, så skulle köra upp honom till träningen och då pratade vi lite om att: var det dåligt med folk så skulle jag stanna och vara med. Så jag fick ställa mig i målet och leka "slips" för jag var inte bra, men men vad gör man då, kul var det iaf.

Idag har man då städat rummet och fixat lite allmänt.

Imorgon blir det lite små fix att lära sig ett nytt prpgram som ska användas på campingen för in/ut- checkning av gästerna.

På kvällen är det Filmkväll med tonår. Sen på lördag åker man bussen till Loove och blir där över helgen, det är visst en inflyttnings fest planererad på lördag och på söndag spelar Östergarns Herrar sin första kvalmatch i Södervärnshallen så hade väl tänkt att åka in och kolla den.

Detta var väl min mogondag och helg i stora drag.

Hoppas Ni haft en toppen dag och får en toppen helg!

Peeace and Love!

Snart klar.

Japp så är läget, eller som man brukar säga att man har koll på läget. Är snart klar med städningen, har bara lite små fix kvar och sen ska "snabeldraken" fram igen och så ska golvet moppas.

Sen är det dags att åka på Hemse och hämta Loove.

Kram

God förmiddag!

Jag har hållit mitt löfte, jag skrev ju igår att om det var sol när jag vaknade idag skulle jag ge mig ut på en joggingtur.
Och det har jag varit oxå, för det är jätte fint vårväder idag.

Nu står städa rummet och tvätta kläder på schemat fram tills att jag ska åka på Hemse och hämta Loove, för han ville visst komma och hälsa på mig idag.

Ikväll sen så har han innebandyträning med The Green machine, men innan de ska han och jag vara mästerkockar i köket och laga korvstroganoff, får se om jag lyckas bättre idag.

Kram S

Godnatt Fans!

Tack för igår och idag min älskling.
Vilken tur att jag har dej!!

Nu tänkte lilla jag "nanna" kudden.
Jag har dessvärre lovat mig själv en sak även om jag brukar vara en "tröttmössa" på morgonen, men om det är lika fint väder i morgon som det var i morse när man vaknade så ska man ut och på en jogging tur för att starta upp dagen!

Sen får vi se vad som händer i morgon.

Hoppas Ni haft en tipp toppen dag idag!
Checka in Looves blogg oxå. http://loovinho.blogg.se

God natt på Er!!!

Kramar S




Har världens finaste Älskling!!

Jag känner att jag bara mååååste skriva detta, för det är ju som så att jag har VÄRLDENS!!! finaste och underbaraste Älskling vid namn Loove Ringwall.
Vi håller ihop i vått och tort. Har nu varit tillsammans i 2 månader och det är ju bara så fantastiskt.
Peppar peppar men har ännu inte haft något stor bråk även om vi varit på samma platser mycket.

Men tids nog kommer väl det oxå?? eller vad säger ni som vet något om förhållande??
För tyvärr är jag lyckligt ovetande om det eftersom man inte har något förflutet förhållande att jämföra med, och tur är väl ändå de.

Jag saknar dej min finaste älskling!!!

Puss puss vi ses i morgon eller till helgen!


 


Tjabba tjenna hallå!

Godmorgon Fans.

En ny dag har kommit och gårdagen är glömd. Man fick vakna till strålande sol men det blåser lite.

Idag ska Jag och Loove åka in till Visby en sväng innan jag ska åka hem, för har ju scout ikväll, vi ska fortsätta på våra lägerbålsfiltar.

Till en vän!

Om Du nu läser detta vill jag att du ska försöka förstå lite saker.

Jag vill dej bara väl! Försök att förstå!

Jag vill försöka hjälpa dej, men det är inte det lättaste om du undviker mig, jag förstår om du är rädd för tanken att tala om något för mig eftersom du vet vad jag tycker. Men att säga det till den som man älskar mest är väl ändå lite fel, känns ju som att du tror att Vi inte pratar med varandra. Så snälla för både din och min och andras skull, ta emot den hjälp du kan få! Jag känner mig inte som en bra kompis om du inte vill prata med mig.

Jag vill dej bara väl, och hjälpa dej ur allt! Fatta det!!

Du läser säkert inte min blogg, men om du gör det så hoppas jag att du har fått dej en tankeställare! och kanske kommer till dem som bryr sig istället för att undvika oss!!!!!

PEACE!!

Tråkväder

Shit vilket skit väder det har varit hela dagen, kallt och ruggit.

Men vad gör väl det när man kan vara hos Älsklingen eller varför inte krypa ner under täcket och mysa till de lite ;)

Annars har man inte gjort så mycket idag faktiskt, mest tagit de lilla lugna och bara haft de skönt.
Imorgon åker man hem igen får se om jag åker direkt från Vibble Hills som Loove brukar säga eller om jag åker med in till "storbyn" (Visby) och sen tar bussen hem.

På kvällen har jag scout.

Ikväll blir det en lugn kväll i Tv:soffan som jag skrev förut för ska ju kolla på min och älsklingens passions sport innebandy, annars vet jag inte vad som händer.

Vad hittar ni på då??

Peace and Love!

Godmorgon Fans!

God morgon på Er!

Igår fick man vakna till strålande solsken och idag är det regn och rusk.
Så man ville egentligen bara ligga kvar under täcket och sova vidare men det går ju inte.

I kväll spelar Endres Damer slutspel i TV-rutan ska bli spännande att följa. Får väl se om jag åker till Älsklingen för som han sa så är det roligare att vara två.

Annars så ska jag inte göra så väldigt mycket idag försöka bokföra lite.

Händer hos er då??

Peace!

Helgens Innebandy DM.



Innebandy helgen är över.

Dm i innebandy på Gotland avgjordes under två härliga dagar, lördag-söndag.

I lördags började man med  gruppspel som även fortsatte på söndagens förmiddag.

 För att senare på dagen kunna kora Gotlands bästa Herrlag respektive Damlag.

Gruppspelet spelades i 2x20 minuter, medans finalerna spelades i 3x20 min.


För er som inte har vetskap om de tumult som varit kring detta Dm främst på Herrsidan så får ni här en  kort resumé resten kan ni läsa själva.


http://gotlandskgovlboll.blogg.se/

http://deoranga.blogg.se/


För det har varit mycket Trachtalk kring detta Dm, som sedan slutade i ett "bloggkrig" mellan

Visby IBK vs Follingbos Herrar.

Om jag själv får säga min mening i det inträffade så tycker jag det är tråkigt att "smutskasta" gotländsk innebandy, genom att psyka varandra, säkerligen har man inte tagit allt som skrivits på bloggarna på allvar men det finns säkert någon som tagit illa vid sig. För att återgå till ordningen och Dm:et blev det en spännande final fight på Herrsidan mellan Follingbo Flyers vs Visby IBK.


Måste väl medge att Visby IBK var det mest förhandstippade laget.

Det var en mycket jämn match, och Flyers tar ledningen med 0-1 i den 7.20 spelminuten av den första perioden.

I period paus står det 1-2 till Follingbo Flyers.

Matchen fortsätter att gå i ett jämt tempo, och inför den sista perioden så har Flyers en ledning med 3-5.


5.18 in i tredje perioden har IBK reducerat till 5-5. När slutsignalen ljuder i Södervärnshallen står det 6-6 och det vaknas förlängning som spelas i max 5 min.


Efter 1.56 spelad tid av "Sudden" kommer det avgörande målet av Visby IBK, och matchen slutar då 7-6 till IBK som vinner Dm-bucklan.


På dam sidan var det IF Hansa/Hoburg mot Endre i ett finalspel som i stortsätt redan var avgjort efter lördagens gruppspel.

Dessa lag hade mötts i gruppspelet där Endre vann med 21-0. Vilket är förståligt. Och alla tänkte vi när det stod klart att lagen skulle mötas igen hur kommer det sluta när man spelar ytterligare 20 minuter?

Men H/H stod emot bra tyckte jag även om jag inte såg vare sig gruppspelets match eller final matchen. Endre blev segrare på dam sidan efter 18-0.


Så nu är Innebandyn på Gotland vilande, eller inte riktigt Endres A-lag spelar slutspel i damernas elit innebandy.

Och H/H:s damer har kval till division 1 som väntar och för Östergarns Herrar som gick segrande ur seriespelet av division 3 Gotland väntas kval till division 2.


Så slutligen ett stort Grattis till Endre och Visby IBK till DM: segrarna .

Lycka till H/H, Endre och Östergarn!


PEACE!



Fredagen den 13:de

Vilka "tröttmössor" Jag och Loove varit idag, ingen hoppade upp ur sängen i morse när klockan ringde, ville bara sova och sova..... men till slut kom vi upp och så åkte vi ut till Fide för att Jobba liten, men arbetslusten var inte den största idag så vi var väl där en-en och en halvtimme innan vi tog bilen hem igen.

Nu är vi bara hemma och chillar, jag ska sedan åka på Hemse ikväll med Tonår och kolla på Rockkonsert.

Men innan de ska vi käka mat.

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Kramar S

Glasögonorm

Då var det hög tid för mig att "snickra" ihop ett gästinlägg på flickvännens blogg. Jag har några gånger lovat tjejen att gästblogga, men har inte riktigt levererat. Därmed har man fått påbackning med all rätt skall tilläggas.

Sen jag flyttade in i min lägenhet i Vibble har det hänt någonting med mig. Från att vara en riktig "tröttmössa" på morgonen har man blivit riktigt morgonpigg. Jag har chockerande nog vaknat tidigt och gått på låång morgonpromenad med min hyresvärd. Men i morse var det ombytta roller, tjejen vaknade innan mig.

Vi tog bussen från Vibblehallen till Visby. Först gick vi upp till Nilssons bilskola. Min ambition är ju att ta det efterlängtade körkortet. Efter lite pappersarbete med att skriva in sig, fick mina planer motgångar. Jag klarade inte syntestet. Riktigt tungt. Men inte oväntat. Detta trista besked hade jag på känn. Nästa moment är att invänta "domen" från Länsstyrelsen men jag vet att det blir till att fixa brillor. Först därefter kan man börja med teori och körlektioner som glasögonorm;)

Efter vårt besök i "Storbyn" blev det bilfärd till Grötlingbo. Under kvällen har familjen Gustafsson varit iväg på olika tillställningar. Därmed har jag haft huset, eller rättare sagt, Herrgården för mig själv. Jag har bara tagit det lugnt och påbörjat planeringen inför morgondagen. Då ska jag på möte med Hemse BK:s styrelse för att inleda diskussioner kring nästa säsong. Efter mötet är det träning med "The green machine". Det gäller att göra ett bra träningspass inför helgens roliga och prestigefyllda DM-spel.

Peace

Uppdatering pågår.


För någon vecka sedan kunde man kalla min blogg för levande, och vad menas då med en levande blogg?

Ja att man skriver 3 blogg inlägg per dag, men det har ju inte direkt varit så de senaste dagarna, har haft idétorka på vad man ska skriva och så, sen har man bett Pojken om att skriva Gästinlägg och han har sagt att klart jag gör de men sen när det har väl kommit till den skrivande stunden har han varit för trött eller något annat därför skriver jag ett nu.

I går så åkte man ju först till Visby för att fika med lite polare och fixa lite grejer, sen tog man bussen hem till pojken, det var hur härligt som helst att träffa han igen har ju inte sett han sen i söndags.

så vi lagade mat tillsammans, det blev korvstroganoff och hårt ris, jag som aldrig brukar misslyckas men misslyckades totalt.


Idag så tog vi bussen in till Visby för att möra upp mamma så vi kunde åka med henne hem till Grötlingbo.

En viktig detalj ska tilläggas Jag "tröttmössan" kom upp före min finaste ögonsten ur sängen i morse.

Ikväll har jag varit på scout, vi åkte pressäning i pulkabacken riktigt kul.

Nu är man hemma igen och bara chillar med Pojken.

Imorgon ska det jobbas på camingen, dra ihop grenar efter att vi rensat upp och tagit bort träd.
Sen på kvällen ska Loove på innebandy träning med "The Green Machine" så tror jag han åker med grabbarna hem till sin lya i Vibble.
Jag ska på scoutmöte i Väte och planera vårhajk och prata sommarens läger.

På fredag får vi hoppas att det inte inträffar någon större olycka då det är fredagen den 13:de. Men det får vi ännu se.
På lördag åker man till Visby för att kolla in innebandy DM, som är både lördag och söndag. Sen på söndag har Loove dömning i Hela Gotland Ligan igen.

Oops, glömde en viktig detalj som inträffar på just fredangen den 13:de då har jag och Loove varit tillsammans i två månader, shit jag säger då de va tiden går fort när man har roligt. 


Till min Ögonsten!! Jag Älskar Dej!!!!

Peace & Love!!
Sara

En tur till Visby

Hej hopp.

Kan ni fatta att "tröttmössan" kom upp ur sängen innan  alarmet på mobilen ringde?? men så är fallet.

Snart ska jag ut och fixa på gården innan man tar bussen till Visby där det händer massa skoj, fika med polare och lite så.


Ikväll blir det en mys kväll med pojken i Vibble. ska bli nice de.

Hittar ni på då??

Peace and Love!!

Fika på Hemse

Dagen började med att man sov lääänge för åkte ju från min Älskling igår på sena natten, var inte hemma förrän halv 2.

Så idag är man lite slö, men ska ändå försöka hinna med en heldel saker.

Har varit ute och gjort de dagliga sysslorna, fyllt vatten till korna och så.

Snart ska jag försöka läsa mig till hur de nya campingkorten ska registreras inför sommaren så man inte är helt borta när man ska på möte och efterföljande middag på kvällen. Men mötet är inte förrän den 23 mars.

I eftermiddag ska man åka en sväng på Hemse för att fika och lite annat små pyssel.

Vad hittar ni på då??

Vet ännu inte vad som händer resten av veckan.

Kramar S

Innebandy


Innebandy eftermiddag i Visby,

"The Green machine" fick tyvärr se sig besegrade efter en stor förlust i säsongens sista serie match mot Östergarn 13-1 i bagaget.
Väldigt surt enligt mig eftersom jag tyckte att The Green Machine var mycket bra trots att de flesta ordinarie spelarna var borta.

Hoppas de bara hinner skaka av sig denna förlust och ta nya tag inför det kommande DM:et näst kommande helg, som en rolig avslutning på säsongen.

Nu är det klart att Östergarn kommer få kvala till division 2. Önskar dem all lycka till så får vi se hur långt det räcker.

Nu sitter man bara och chillar med Älsklingen innan man ska ta bussen hem i natt.

Peace & Love!


Från "Älg" till "Ren" på Hemsebadet

Halloj.

Idag så har man gått från att vara "älg" till att bli "ren" På Hemsebadet, jag menar att jag varit på badet med en kompis idag och man brukar ju bli ren genom att bada, där av från Älg till Ren.

Annars har man inte gjort så mycket, kollat innebandy och nu sitter man hos Pojken i Vibble och har de gott.
Ikväll får vi se vad som händer men det blir nog en lugn kväll tror jag.
 
I morgon så är det mera innebandy men då i Visby.
"The Green Machine" mot Östergarn.

Ha en trevlig kväll!!

Peace and Love

Trevlig kväll med grabbarna

Idag har man då varit i i Visby stort sett hela dagen, man tog bussen in i morse för att vara på infomöte på Arbetsförmedlingen. Så träffade man Loove och tog en fika.

Kvällen har man tillbringat i Vibble med de sköna grabbarna, Melin Ladis, Goffe och så pojken såklart. man ska ju hålla sig vaken för är chaffis på mamsen och bror ville visst åka med hem oxå.

Imorgon är det lite innebandy och sen ville visst en polare ha med mig på badet, ska bli nice.
På kvällen blir det lite party i lyan, eller om det blir det hos grannen som fyller år.

Ha en trevlig helg!! '

På söndag ska "The Green Machine" försöka plocka 3 nya poäng och motståndet är tabell tvåan Östergarn.

Min mobil har äntligen kommit

Nu har min nya mobil Sony Ericsson T77 äntligen kommit, nu återstår det bara att den ska laddas i si sådär 15 timmar, men i morgon när man vaknar är den färdig. så längtar sååååå.

Den är toppen fin, så nu behöver jag och pojken inte blanda ihop våra mobiler för förut innan jag fick min nya så hade vi likadana mobilen bara att hans är lite mera trasig så man kunde skilja på dem ändå.

men nu finns det ingen risk att vi tar fel.

Idag har man då tvättat och städat, eller snarare plockat lite, varit hos farmor och sen har man bara varit hemma och chillat. Lika så blir det ikväll, bara vara hemma och chilla med datorn och Tv:n.

Vad har ni gjort idag då?? och vad händer ikväll??

Peace
Saknar dej min Ögonsten!
ses i morgon.

Städ och tvättar dag.


Nu har "tröttmössan" kommit hem från sin älskling, för jag orkade inte hoppa upp ur sängen som honom idag heller :)

Idag är det tvätt av kläder och städning av rummet som står på schemat, men det blir även en cykel tur till farmor för hon har visst blivit en liten "lins lus" hon är nämligen med i tidningen idag så ska cykla upp med artikeln till henne.

Hoppas även min nya mobil kommer med posten idag för vill ha den NU!!!

Ikväll blir det en hemmakväll i soffan tror jag.

Have a Nice day!

Peace

Stolt Bilförare

Hej hopp.

Ikväll har man varit på scout, och vi tryckte vår scoutlogga på våra lägerbålsfiltar.

Efter det tog jag bussen till Vibble och pojken för han saknade mig så otroligt mycket.

Vi har mest chillat tills jag mitt "nöt" kom på att jag inte hade pengar löst till bussen hem i morgon, så vi frågade hyresvärden lite snällt om vi kunde låna hans bil, så det blev en bilfärd till Visby och bankomaten för att ta ut cash.
Hyresvärden är ju sportchef i Visby IBK så det var hans IBK-bil vi fick låna.
Jag säger då de vilken härlig bil de var......Vill ha!! Visst det gick lite "hackigt" i början av bilfärden men sen en stund senare så gick det prima balerina.

Nu har vi kommit hem och sitter och dricker oss fulla på "lärre" (Läsk) om Ni inte kommer ihåg det sen sist.

Peace & Love


En lite gladare Sara

Hej igen.

Skrev ju i morse att man inte var så speciellt glad men nu har det blivit lite bättre.
För SIM-kortet till mobilen kom idag så nu ka bara min nya mobil komma en Sony Ericsson T700







En irriterad Sara

Ni undrar ju säkert varför man är irriterad idag.

Men det är så att när jag var i Göteborg så gick jag och Frida på en säljare från Tele2, och jag gick med på att byta till abonemang istället för kontantkort.

Nu till varför jag är irriterad, det var nämligen så när jag vaknade i morse så har mitt SIM-kort i mobilen blivit inaktivt
så idag kan jag varken ringa eller bli uppringd eller skicka eller få sms.

Så nu förstår man hur beroende av mobil man är.

När jag ringde till kundtjänsten så sa de bara att man inte kunde ha två SIM kort aktiva samtidigt.
Så jag får glatt vänta tills telefon och sim kort kommer.
De sa oxå på kundtjänst att SIM-kortet kommer nog i morgon och telefonen på fredag men jag hoppas de kommer idag.


Hemma efter en helg i Vibble

Nu her jag kommit hem, eller har varit hemma i några timmar.
Har bara inte skrivit något blogg inlägg.

Har ju som sagt varit hos Loove i Vibble, en riktigt fin lya vill jag lova.

Kom nyss hem från Hemse för det skulle ha varit innabandyträning men det blev ingen för vi var inte så många så vi beslöt oss för att inte träna.

Så man kan ju kort sammanfatta det hela med att jag bytt om till träningskläder och kört 3 mil i onödan eftersom det inte blev någon träning, men det gör inte så mycket.

Får bli en lugn hemmakväll i Tv-soffan istället.

Det är ju Andra Avenyn på tv.

Peace
 
Kramar S

Godmorgon.

Godmorgon Alla bloggläsare.

Jag tror att jag håller på att bli tokig snart :)

Förut var det lilla jag som gick upp före Loove och var hur pigg som helst, medans han var grinig och allmänt slö och inte alls hade lust att gå upp.

Men jag undrar verkligen vad som håller på att hända, snart kan jag inte ens räkna på mina fingrar hur många dagar pojken hoppat upp före mig.

I morse gick han upp halv 6 och sen gick han ut och gick en låååång promenad, och som jag skrev igår så skulle jag varit med om jag var så pigg men Loove väckte inte ens mig för jag sov som en "stock".

Nu sitter Vi och chillar, dricker kaffe och har det bra. Jag åker sen hem i eftermiddag för har innebandy träning ikväll.

Peace & Love


God natt

Som jag skrev tidigare ikväll så skulle sängen kalla på mig när det var dags för att "sussa" och nu har den kallat på mig.

För som Älsklingen kommenterat så var det en morgon promenad som stod på schemat i morgon, men samtidigt så sa han att du behöver inte gå med, för jag kollade när klockan skulle ringa och den var ställd på 06:30 så vet inte om jag är vaken då.... så får väl stå ut med att bli kallad för "tröttmössan" oxå *ASG*

Kramar!

Ny design

Japp, nu har man fått en ny design på sin bloggsida.

Tack så jätte mycket vännen!

Du vet vem du är! och det räcker för mig.

Stort Tack!

Kram S

Basgången "Innebandygården"

Hej hopp från Basgången.

Nu tror Ni säkert att Vi (jag och Loove) blivit galna men så är inte fallet.

Som Jag skrev igår så har Loove flyttat in i en super nice lya och den är belägen i Vibble ca 3 km söder om Visby längs den västra kusten på just gatan Basgången.
Just denna gata är en innebandy gata för här bor det många innebandy frälsta människor.
Inte för att jag ska skryta men gatan har tillsammans inkasserat 5 SM-Gulds medaljer. 

Idag tog vi det först lungna gatan på förmiddagen även om jag var en riktig sju sovare medans Loove var ute på en lååång promenad. 

Sen åkte Vi i till Visby för att "chacka" (Köpa) in lite små grejer till lägenheten. 

Det blev en dörrmatta, badrumsmattor, matta till sovrummet, duschdraperi samt panelgardiner och allt gick i temat Samurai, riktigt snyggt. 

Nu sitter Vi bara och njuter av friheten, ska sen kanske ut och lufta hyresvärdens söta, lurviga varelse till hund som heter Affe. 

Sen blir det nog lite käk som "regeringen"  får fixa. Loove brukar lite skämtsamt kalla mig för det. Pojken min är ju INTE så speciellt händig i köket.

Sen blir det nog en lugn hemma kväll innan sängen vill ha sällskap. 

För att citera Älskling och en annan kompis

Peace and Kärlek å Respekt


Go Kväll Fans

Idag har det varit innebandy för hela slanten.

The Green machine (Hemse BK) mot Hansa Hoburg, ett hett derby mellan Sudergutarna dock gick H/H segrande ur striden.
3-6 blev fastställande slutresultat.  
Fast enligt míg och säkert måååånga andra i publiken borde det varit tvärtom.

Sen for man till stan för Loove skulle döma HGL (Hela Gotland Ligan) som ni borde veta vid de här laget men det tåls att upprepas.

Efter en god pizza och en bilfärd till "lilla" byn Vibble så är vi äntligen i Looves nya lya som han hyr. Riktigt nice.

Tack för en toppen dag med solsken

God natt!!

Kram S

RSS 2.0