Helgens alla bravader

Nu ska det äntligen bli ett inlägg på bloggen igen, det var ju ett tag sen sist. Men har helt enkelt inte orkat. Jag har legat sjuk i förkylning, feber och allt vad det nu innebär att vara sjuk.

I torsdags var det Valborg och då brukar jag vara i Nisseviken på södra Gotland, där ligger scouternas sommargård.
Jag är också med i serveringsgruppen så vi hade hand om fikat och annat. Tonåringarna sov kvar och kollade på film och vaktade elden.

 
Valborgs elden

Nu jar vi kommit fram till 1:a maj då man som brukligt ska ut och demonstrera men jag och Loove tog en tur på södra Gotland istället och vi hamnade på Hoburgen där det blev en mjukglass innan bilfärden hemåt.
På kvällen var vi bara hemma  och tog det lugnt.

Igår (lördag) så tro det eller ej, Loove lockade med mig på en fotbolls match  på Klintevallen i Klinte. En match mellan lagen Klintehamn IK  - Hemse BK division 5 Gotland. Dom "gröna" gick segrande ur striden med 0-1. Matchen går knappast till historien som någon välspelad tillställning. Men HBK bjöd emellanåt på ett vackert kortpassningsspel.
 
 
Match mellan KIK - HBK

Idag har vi varit riktiga "tröttmössor" klockan är 10.30 och Loove har inte kommit ur sängen än ;)
Han har även idag övertalat mig att vi ska åka och kolla fotboll så jag ska genomlida 90 minuters jagande av en boll och få koll på när det är Offside, hörna, vilket lag som är vilket och på vilken målvakt de ska göra mål.
Får väl se om Loove står ut med alla mina frågor och annat.

Hoppas Ni haft en bra valborg.

Peace!


RSS 2.0