Fidemetropolen

Kan Ni tänka Er att det är på Sudret och inte i Visby som kändisarna tillbringar sina sommrar. I år har dessa "ikoner" sätts i såväl Fide som Grötlingbo.

I midsommar har man dansat runt midsommarstången med Hanna Hedlund, Martin Stenmark och Sofi Wistam. Hanna är programledare i "Singing Bee". Martin är sångare med hits som "Las Vegas". Sofi är programledare för "Wipout".

En förmiddag på campingen kom en sportbil. Ur fordonet kliver ingen mindre än, Peter Jihde ur. Pojkvännen fick hybris och lämnade affären för att bjuda TV-profilen på kaffe. Loove var så stolt efter. Haha.

Det senaste stjärnskottet som sätts här ute på Sudret är Ebba Hultqvist. Denna tjej slog igenom med svenska folket som dottern i serien "Skärgårdsdoktorn". Hon bor när detta inlägget publiceras, i en av campingens stugor. Vill man ta en titt är det bara att gå i kändisarnas fotspår - åk till Fidemetropolen.




Peace





 


Sommaren är över

Sommaren går mot sitt slut  och därmed börjar det lida mot höst.

Veckorna efter Medeltidsveckan på Gotland kan man säga är den sista för turisterna och alla sommar krogar.
Mitt sommar jobbande börjar också lida mot sitt slut.

Jag måste ändå säga att det varit en bra sommar med många Campare och Restaurang gäster.
Under alla fredagar i juli månad hade vi musik underhållning, och den bästa är ändå när Pumpbolaget från Dalarna kommer och intar scenen.
De slår publik rekord varje år, och de vill verkligen komma till "lilla" Fide som blir "metropolen" för de flesta under sommaren.

Nu tror ni säkert att jag bara jobbat hela sommren men så är inte fallet, har hunnit med att bada, umgås med vänner och festat lite.
 
Till hösten kommer jag och Loove bli "Vibbledårar" tillsammans eftersom vi har bott tillsammans hela sommaren kommer vi fortsätta med det till hösten.

Igår var det Säsongsupptakt med "The Green Machine" så nu är de igång på allvar. Jag har fått förtroendet att vara ytterst ansvarig för att filma matcherna och sköta statistiken, spännande.


RSS 2.0