Innebandy helgen är över

Denna helg har det varit en rikgit innebandy helg då det har spelats dubbel omgång av division 4. Där Hemse BK har både ett A och ett B-lag i serien. Innan helgens dubbel omgång såg tabellen ut som följande:

  1. Hemse A         29 poäng
  2. Vallstena         22 poäng
  3. Stenkyrka       21 poäng
  4. Wall                17 poäng
  5. Skarphäll         15 poäng
  6. Hemse B         14poäng
  7. Klintehamn       7 poäng
  8. Dalhem            3 poäng

Av denna tabell kan man då utläsa att Hemse A ligger 7 poäng före tvåan i serien och att det skulle räcka med en vinst i helgen för att bärga seriesegern. Detta eftersom det återstår 3 omgångar.

På påskaftons förmiddag drabbades B-laget samman mot Wall.
Men tyvärr kunde inte Hemse mäta sig mot Wall då man valt att "spara" spelare till A-lagets viktiga match mot Dalhem. Det blev en brakförlust för B-laget med hela 13-0.

När det sen blev A-lagets tur att glida in på "isen" och möta Dalhem så var det bara seger som gällde och man spelade för det också, visst blev det seger. Hemse spelade ut hela sitt register och när slutsignalen ljöd i Södervärnshallen stod lagmaskinen som segrare med hela 16-1. A-laget spelade en bländande innebandy och Dalhem hade aldrig en chans att komma ikapp. Med detta var seriesegern Hemses.

Nu blev det till att fira. Skumpan kom fram och hurrarop ljöd i omklädningrummet. Humöret var på topp hos alla.

På kvällen samlade vi ihop gänget för lite lagaktiviteter, som ingen hade en aning om. Men allt började med en bit mat på restaurang Tigris. Därefter begav vi oss till Kanonens aktivitets center för att mäta våra krafter i Bowling, vilket var väldigt uppskattat från alla. För de som sedan hade åldern inne samlade vi ihop truppen och firade lite på det ny/gammla innestället Borgen Inn.

A-laget drabbades samman med Vallstena. Trots att Hemse redan vunnit serien ville boysen vinne seriefinalen. Hemse spelar långa stunder bländande innebandy. Boysen vinner med stabila 10-2. Detta är riktigt starkt med tanke på att seriesegern redan var bärgad och att spelarna var slita från lördagens bravader.

B-laget spelade mot Dalhem på eftermiddagen, i denna match var det riktigt trötta spelare. Några av spelarna hade spelat fyra matcher. Detta medförde att coachen fick hoppa in och styra upp spelet. Till en början var det ett stillastående Hemse som man ställde på banan. Det var trötta ben och huvuden. Sakta men säkert jobbade sig Hemse in i matchen. Efter två perioder ledde man med 2-0. Sista perioden visade boysen klassen och kunde komfortabelt vinna med 7-0.


                         



                                                


                                                                


         Seriesegrare division 4 2009/2010 Hemse BK
Tränare: Loove Ringwall


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0